Ga naar de inhoud

Weer wat stappen verder

En we zijn weer wat stappen verder op weg naar de presentatie van mijn boek ‘Verzonken horizon’ op zondag 4 februari 2024 (Wereldkankerdag) bij boekhandel Post Scriptum in Schiedam. 

Doneer aan KWF en ontvang een boek
Het vermelden waard is dat inmiddels meer dan 250 pre-orders zijn geplaatst. Het bedrag dat met de verkoopopbrengst straks kan worden gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding bedraagt hierdoor nu al ruim €2000,-. Dank aan iedereen die op voorhand heeft ingetekend voor de aanschaf van een of meer boeken. Als je dat nog niet hebt gedaan, maar wel geïnteresseerd bent in mijn persoonlijke verhaal over mijn leven met kanker doe dat alsnog via deze link. Vrijwel de volledige opbrengst van mijn boek gaat naar KWF. Oftewel: doe een donatie aan KWF en ontvang een boek!

Klare Taal
Mijn uitgever, Klare Taal uit Gouda, heeft nogmaals kritisch naar mijn herziene tekst gekeken en feedback gegeven. Aan mij de taak om daarop weer te reageren en eventueel de laatste aanpassingen te verrichten. Binnenkort is de tekst dan ook definitief gereed. Ongemerkt heb ik door dit alles mijn eigen boek inmiddels een aantal keren gelezen. Het verveelt nog niet!

Omslag boek
Het schilderij, dat ik onder begeleiding en met hulp van mijn oud-collega Hester Verbeek heb gemaakt, is nu ook gereed. Het vormt straks de omslag van mijn boek. De Vlaardingse fotograaf Roel Dijkstra, onlangs met pensioen gegaan, heeft van het schilderij een foto gemaakt die qua bestandstype geschikt is om te gebruiken als basis voor de omslag. Inmiddels heeft de vormgever van Klare Taal enkele voorstellen gedaan voor de cover van het boek. Samen werken we toe naar de definitieve voorkant. Ook de foto’s in het binnenwerk worden de komende weken geplaatst.

Media-aandacht
Er is ook (lokale) media-aandacht voor mijn boek. Naast het AD besteedde Omroep Vlaardingen onlangs aandacht aan mijn initiatief. Klik hier om de opname terug te luisteren. Selecteer via de kalender 25 oktober, klik op de uitzending van 17.00-18.00 en scroll naar 47:38 (tenzij je de overige interviews ook wilt beluisteren).

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.