Ga naar de inhoud

Over Martin

Ik ben een man van 60, woonachtig in Vlaardingen, getrouwd, vader van twee (uitwonende) kinderen. Tot augustus 2021 was ik werkzaam als communicatieadviseur, sinds januari 2023 ben ik helaas volledig afgekeurd in verband met mijn ziekte.

Ik ben altijd kerngezond geweest, sportief en actief, heb onder andere dertien marathons gelopen. In augustus 2021 kreeg ik te horen dat zich in mijn hoofd een hersentumor bevindt. Daarna ben ik geopereerd, heb ik dertig bestralingen gekregen en een drie maanden durend revalidatietraject gevolgd. De groei van de tumor lijkt door de bestralingen vooralsnog gestuit. Eens echter gaat de tumor weer groeien en of dan nog behandeling mogelijk is, zal tegen die tijd moeten blijken. Met die tikkende tijdbom in mijn hoofd leef ik momenteel verder, zolang het duurt. Met de nodige beperkingen en dus met minder kwaliteit van leven. Ik beweeg mij voort met een rollator, kan moeilijk omgaan met prikkels, heb weinig energie, ben links doof en heb een verstoorde fijne motoriek aan mijn linkerhand.

Over (mijn) leven met kanker heb ik de periode augustus 2022 tot juli 2023 wekelijks een blog gepubliceerd die ik deelde via diverse social media. Steeds vaker kreeg ik de suggestie van mijn volgers om mijn verhaal in boekvorm te publiceren. Inmiddels ben ik ook tot de overtuiging gekomen dat het mogelijk andere mensen zou kunnen helpen om kennis te nemen van mijn ervaringen, belevenissen en overdenkingen tijdens de “afscheidstoernee” die ik momenteel aan het maken ben. Het geeft me veel voldoening dat ‘mijn verhaal’, gebaseerd op mijn blogs, nu in boekvorm is verschenen en anderen in een soortgelijke situatie kan helpen en dat de volledige verkoopopbrengst van mijn boek naar KWF Kankerbestrijding gaat voor meer onderzoek om kanker te voorkomen en effectiever te bestrijden.

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.