Ga naar de inhoud

The story continues

Journalist Sander Sonnemans schreef een mooi artikel in het Algemeen Dagblad over mijn boek “Verzonken Horizon” dat op zondagmiddag 4 februari 2024 (Wereldkankerdag) bij Boekhandel Post Scriptum in Schiedam wordt gepresenteerd. Over mijn beweegredenen om blogs te gaan schrijven over mijn leven met kanker, mijn plannen om ze gebundeld in boekvorm uit te geven, hoe het is om te leren omgaan met een ongeneeslijke ziekte en hoe je nog bewuster geniet van het leven wanneer de dood zich heeft aangekondigd.

Voorbereidingen
En intussen gaan de voorbereidingen om het boek straks te kunnen presenteren verder. Volgende week vindt nog een laatste redactieslag plaats en samen met de uitgever selecteer ik momenteel de foto’s die in het boek komen. Een lastige opgave. Moeten die foto met dat bestralingsmasker en die foto net na de operatie nou wel of niet in het boek? Wordt het dan niet te dramatisch? Aan de andere kant – hoewel ik vooral wil uitdragen dat een leven met kanker nog heel waardevol is – zijn die beelden wel de revue gepasseerd de afgelopen twee jaren. Ze krijgen dus zeker een plek in het boek.


Boekpresentatie 4-2-2024
Binnenkort overleg ik met Gerben en Marijke de Bruijn van Post Scriptum hoe de boekpresentatie er straks uit komt te zien. Uitgeverij Klare Taal, die mijn boek uitgeeft, liet me gisteren weten dat inmiddels 235 pre-orders zijn geplaatst. Daar komen sowieso nog de pakweg 20-25 boeken bij die mensen eerder hebben toegezegd te kopen. Vriendelijk verzoek om dat via deze link nog even te bevestigen. Anders gebeurt er verder niets, de verdere financiële, administratieve en logistieke afhandeling heb ik – mede omdat ik weinig energie heb – uitbesteed aan professionele partijen. Dan gaat het zeker goed.

Opbrengst naar KWF Kankerbestrijding
Nieuwsgierig geworden en wil je tzt ook mijn boek lezen? Ook dan kan je via dezelfde link een pre-order plaatsen. Goed om te weten; vrijwel de volledige verkoopopbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding. Je kan het dus ook omkeren. Doneer – via een omweg – aan KWF en ontvang gratis een boek! Dank alvast namens velen…

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.