Ga naar de inhoud

It’s out of my hands!

Afgelopen zondag zat ik met mijn vrouw op de eerste rij bij de lunchlezing met Adriaan van Dis bij Boekhandel Post Scriptum in Schiedam. Het was vermakelijk, leerzaam en soms ontroerend wat Van Dis allemaal ter tafel bracht. Tijdens het aandachtig luisteren naar zijn anekdotes realiseerde ik me opeens dat ik over een week of vijf, zes op de plek zit waar nu die beroemde schrijver op z’n praatstoel zat.
Op zondagmiddag 4 februari 2024 (Wereldkankerdag) wordt bij Post Scriptum mijn boek “Verzonken horizon” gepresenteerd. Dan voelt Gerben de Bruijn mij aan de tand en ben ik degene die moet antwoorden op zijn vragen. Een gek idee, spannend ook. De afgelopen maanden heb ik – daarbij op vele fronten ondersteund door Uitgeverij Klare Taal – voor mijn tegenwoordige doen keihard gewerkt aan mijn boek waarin ik beschrijf hoe mijn leven is veranderd sinds ik een hersentumor heb en hoe ik een weg heb gevonden om daarmee om te gaan. Ik heb mijn boek inmiddels diverse keren (na)gelezen, het is nu ‘out of my hands’. Vorige week is mijn boek naar de drukker gestuurd.
Cheque voor KWF
Nu de datum van de boekpresentatie nadert, komt naast opluchting en toenemende spanning ook langzaam een gevoel van trots naar boven. Trots dat dat boek, dat natuurlijk eigenlijk nooit geschreven had moeten worden, straks daadwerkelijk van de persen rolt en vanaf 5 februari – mijn 60e verjaardag – bij Post Scriptum in de winkel ligt. Trots ben ik ook, omdat er al zo’n 280 pre-orders zijn besteld nog voordat het boek er is. Dat kan natuurlijk nog steeds via deze link. Tot slot ben ik er trots op dat ik tijdens de boekpresentatie een cheque aan KWF Kankerbestrijding mag overhandigen. De volledige opbrengst van “Verzonken horizon” gaat namelijk naar KWF. Als je het bedrag dat op die cheque komt te staan verder wil verhogen, koop dan mijn boek. Heb je interesse om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn, hou dan de (social) media kanalen van Post Scriptum en deze website in de gaten…
Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.