Ga naar de inhoud

Boekpresentatie op 4 februari

Ze zijn binnen! Vorige week rolde mijn boek “Verzonken horizon” (over mijn leven met een hersentumor) in een oplage van 500 exemplaren van de persen en kort erna kreeg ik van mijn uitgever een viertal dozen met elk 32 exemplaren thuis afgeleverd. Okay, het is een boek dat ik natuurlijk nooit had willen schrijven, naar nu het er is, ben ik toch zo trots als een aap.

Binnenkort verkrijgbaar
Best gek om zoveel van dezelfde boeken in huis te hebben en nog vreemder is het dat ik de schrijver ervan ben. Een groot deel van de boeken is nog bij mijn uitgever die de komende periode de boeken gaat verzenden naar de mensen die een pre-order hebben besteld en hebben aangegeven hun bestelling per post te willen ontvangen. Vanaf 5 februari gaan de postduiven op pad.

Volledige opbrengst naar KWF
Een ander deel staat bij Boekhandel Post Scriptum waar de overige “early birds” eveneens vanaf 5 februari (of eerder tijdens de boekpresentatie op 4 februari) hun boek(en) kunnen komen afhalen. En betalen. Dat laatste is belangrijk, omdat alleen dan KWF Kankerbestrijding ervan profiteert dat de volledige opbrengst van mijn boek ten goede komt aan verder onderzoek om de ziekte, die momenteel 1 op de 2 mensen treft, te voorkomen en effectiever te bestrijden.

Uitreiking cheque
Tijdens de presentatie van mijn boek op zondag 4 februari bij Post Scriptum mag ik een cheque met de (voorlopige) opbrengst aan KWF overhandigen. Hierna zal periodiek een schenking worden gedaan, afhankelijk van de verkoop.

Kom naar de boekpresentatie
Wil je bij de boekpresentatie aanwezig zijn, stuur dan een mail naar info@postscriptum.nl De toegang bij boekhandel Post Scriptum, Hof van Spaland 31, Schiedam, op zondag 4 februari is gratis, maar geef je wel van tevoren even op. Aanvang 14 uur. Gerben de Bruijn voelt mij ongeveer een uur over mijn boek aan de tand, daarna mag ik het eerste exemplaar uitreiken aan een dierbaar persoon en heffen we met alle aanwezigen het glas. Carpe diem!

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.