Ga naar de inhoud

Eerste donatie aan KWF

 

Het is inmiddels dik drie maanden geleden dat mijn boek “Verzonken horizon” werd gepresenteerd. Dat gebeurde op Wereldkankerdag in de Schiedamse boekhandel Post Scriptum. Met enkele tientallen geïnteresseerden tegenover me mocht ik, daartoe uitgedaagd door Gerben de Bruijn van Post Scriptum, vertellen over hoe mijn leven compleet is veranderd nadat bij mij in augustus 2021 een hersentumor is gediagnosticeerd en wat ik daarover allemaal heb geschreven in “Verzonken horizon”. Het verhaal over mijn veranderde leven dat nog altijd de moeite waard is.

Symbolische cheque
De volledige opbrengst van mijn boek gaat – na aftrek van alle kosten – naar KWF Kankerbestrijding, omdat meer geld voor onderzoek om de ziekte, die momenteel 1 op de 2 mensen treft, te bestrijden hard nodig is én blijft. Onlangs mocht ik via mijn uitgever een voorlopig eerste donatie doen aan Marlyn Mangal die namens KWF een symbolische cheque van € 2750,- in ontvangst kwam nemen. Het bedrag dat ik KWF mag schenken is in werkelijkheid waarschijnlijk een stuk hoger, omdat op dit moment nog niet alle mensen die vooraf hebben laten weten een of meerdere boeken aan te schaffen richting uitgever hebben gereageerd (én betaald) of hun bestelling nog niet hebben afgehaald (én betaald) bij Post Scriptum. Bij deze het vriendelijke verzoek om dit alsnog zo snel mogelijk te doen. Dan kan mijn uitgever binnenkort een tweede geldbedrag gaan overmaken.

Opbrengst blijft naar KWF gaan
Ook hierna zal de verdere opbrengst van mijn boek ten goede blijven komen aan KWF. Mocht je mijn boek nog niet hebben gekocht en dit alsnog willen doen voor jezelf of een van mijn vele lotgenoten, plaats dan een bestelling bij mijn uitgever via mijn website of koop mijn boek in de winkel bij Boekhandel Post Scriptum, Hof van Spaland 31, Schiedam of bij het Schiedam Boekhuis, Hoogstraat 106, Schiedam (ook online bestellen is daar mogelijk). Mocht je (daarnaast) kansen zien of zelf in staat zijn om mijn boek verder onder de aandacht te brengen bij mensen voor wie mijn verhaal mogelijk informatief, inspirerend of troostend kan zijn (zoals ongeneeslijk zieken, mensen met NAH, et cetera en/of hun naasten) neem dan contact op met Leo Wolff van Uitgeverij Klare Taal. Bij voorbaat veel dank, mede namens de velen die direct of indirect met een ziekte als kanker te maken (zullen) krijgen.

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.