Ga naar de inhoud

Een taart voor wat boeken

Ik ben iedereen die op voorhand – nog voordat ik wist of mijn boek “Verzonken horizon” over mijn leven met een hersentumor uitgegeven zou worden – een boek of meerdere exemplaren heeft gekocht ongelooflijk dankbaar. Daardoor werd voor mij steeds duidelijker dat het avontuur waaraan ik was begonnen, zou kunnen slagen. De absolute zekerheid dat het zou lukken, kwam toen mijn lieve vriendin Hanneke Franken en haar man Ronald via hun bedrijf InterBouwService niet een, niet twee, niet drie, maar honderd exemplaren bestelden. De rest is geschiedenis en inmiddels is mijn boek al weer enige weken te koop via de website van Uitgeverij Klare Taal en bij boekhandel Post Scriptum en Het Schiedams Boekhuis.

Uitzondering die de regel bevestigt
Tijdens de boekpresentatie op 4 februari jl. bij boekhandel Post Scriptum konden Hanneke en Ronald niet alle 100 exemplaren meenemen, dus gingen mijn lief en ik vorige week nog even langs om het restant te bezorgen. We bedanken niet elke koper persoonlijk, maar voor de uitzondering die de regel bevestigt, maak je graag een uitzondering. En zo konden we meteen nogmaals onze dank uitbrengen. Voor de gelegenheid hadden we ook een echte Limburgse vlaai meegenomen.

Omweg via Limburg
Als je dit toevallig leest, een liefhebber bent van Limburgse vlaai en met je bedrijf (of als particulier) ook een goed doel als KWF wilt steunen – de volledige verkoopopbrengst van mijn boek gaat namelijk naar onderzoek om kanker te voorkomen en effectiever te bestrijden – neem dan contact op met Uitgeverij Klare Taal. Je hoeft niet per se 100 boeken te bestellen, maar als je een mooi aantal van mijn boeken aanschaft – bijvoorbeeld om die zoals InterBouwService doet daarna te schenken aan een naburig inloophuis of een andere instantie die zich richt op ongeneeslijk zieken – komen wij graag een keer langs om ze persoonlijk te bezorgen. En uiteraard maken we ook dan een omweg via Limburg…

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.