Ga naar de inhoud

It’s coming!

Ruim een maand geleden deed ik een oproep om mijn plan om mijn blogs over mijn leven met kanker gebundeld in boekvorm uit te geven te ondersteunen via de aankoop van een of meer boeken en/of het doen van een donatie. De reacties hierop waren overweldigend en hartverwarmend. Dat boek gaat er dus komen! Vanaf 5 februari 2024 is het verkrijgbaar.

Hartverwarmend
Velen van jullie zegden op voorhand toe een boek aan te schaffen. Sommigen tekenden zelfs in voor meerdere exemplaren. Het bedrijf InterBouwService uit Vlaardingen  spande de kroon en gaf aan 100 boeken te willen afnemen. Gesteund door alle toezeggingen vooraf heb ik het  besluit genomen om mijn plan daadwerkelijk te gaan uitvoeren. Er zijn ook nog diverse bedrijven en personen die naast het kopen van een of meer boeken een extra geldbedrag doneren of sec een donatie geven. Ontzettend bedankt voor al jullie steun, in welke vorm dan ook!

Opbrengst naar KWF
Inmiddels zijn al enkele stappen voorwaarts gezet. In Uitgeverij Klare Taal uit Gouda en Boekhandel Post Scriptum uit Schiedam heb ik twee betrokken en deskundige partners gevonden die mij waar nodig zullen begeleiden in het verdere traject. Klare Taal zal mijn boek uitgeven. Via deze uitgeverij zal – na aftrek van alle kosten – de vrijwel volledige verkoopopbrengst van mijn boek worden geschonken aan KWF Kankerbestrijding, een grote wens van mij. Met de aanschaf van mijn boek draag je dus direct bij aan meer onderzoek om kanker – nog altijd 1 op de 3 mensen krijgt de ziekte – te voorkomen en effectiever te behandelen.

Verkoop en distributie
De verkoop en distributie zal in eerste instantie plaatsvinden via zowel Klare Taal als Post Scriptum. Via deze nieuwe website, specifiek gericht op mijn boek, ontwikkeld door Tim Klaversma, kan een pre-order worden geplaatst. Je kunt via de pre-order button aangeven of je je bestelling wil laten thuisbezorgen of dat je deze zelf ophaalt bij Boekhandel Post Scriptum in Schiedam.

Bestellen via website
Mijn vriendelijke verzoek aan alle mensen die mij de afgelopen periode hebben toegezegd een of meerdere boeken te willen kopen, is om dat nogmaals via de pre-order button op deze website te bevestigen. Daarmee ontlast je mij en is de verdere administratieve en logistieke afhandeling in professionele handen. Als je (tevens) een donatie hebt gedaan, benader ik je binnenkort persoonlijk voor de verdere afhandeling daarvan.

Boekpresentatie 4 februari 2024
Mijn boek zal officieel zal worden gepresenteerd in Boekhandel Post Scriptum in Schiedam, op zondag 4 februari 2024, op Wereld Kankerdag. Nadere info hierover volgt, onder andere via deze website. Een dag later zal mijn boek in de (digitale) winkel van Post Scriptum, via de website van Klare Taal en (vanaf dan ook) ook via Bol.Com te koop zijn.

Dank
Tot slot: langs deze weg wil ik iedereen nogmaals danken voor alle op voorhand toegezegde steun en het vertrouwen om dit plan mogelijk te maken. Mijn dank gaat ook uit naar Uitgeverij Klare Taal, Boekhandel Post Scriptum en Tim Klaversma. Behalve dat het mij een trots gevoel geeft dat mijn blogs in boekvorm verschijnen en dat met de verkoop van mijn boek KWF Kankerbestrijding wordt gesteund, hoop ik vooral dat mijn persoonlijke ervaringen en mijn blogs herkenbaar, troostrijk en inspirerend zullen zijn voor andere kankerpatiënten en hun naasten.

Copyright © 2024 Verzonkenhorizon.nl - Website ontwikkeld door Rood Fruit B.V.